Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut

Yleisötapahtumat, häät, sukukokoukset, synttärit, valmistujaiset, bändikeikat, näytelmät kouluissa, uuden tuotteen lanseeraus markkinoille, yritystapahtumat, vaalikampanjat, tanssikilpailut, pikkujoulut, konsertit, urheilukilpailut. Esiintyjiä tarvitaan kaikkialla, missä tapahtuu!

TUOMAS & THE TREBLEMAKERS

Tuomas & The Treblemakers pistettiin kokoon Korona- syksynä 2020. Ja ihan vain sen takia koska jäsenillä oli polttava tarve kasata kokoonpano, joka soittaa vain hyvää beat- pohjaista iskelmämusiikkia. Pienten alkuihmettelyn jälkeen kokoonpano muotoutui soittajista, joilla on vankka menneisyys rytmimusiikin saralla eri kokoonpanoissa.

Pystysolisti ja tamburiini: Tuomas Känsäkangas
Kitara: Mika Rintala
Kitara ja taustalaulu: Kimmo Kaunisto
Basso ja taustalaulu: Topi Myllykangas
Rummut: Timo Tikkamäki

CELT DIVISION

Celt Division tulkitsee irkkumusiikin uusia ja vanhoja klassikoita pop&rock- ja kelttipunkin mausteilla joka makuun. Tarjoilemme muun muassa vauhdikasta, tanssijalkaa puhuttelevaa poljentoa sekä riipivän sielukkaita irkkuballadeja. Yhtyeen karismaattinen laulusolisti Gary Timm muutti läntiseen Suomeen Amerikan mantereelta, mutta sukujuuria löytyy myös Irlannin länsirannikolta, Galwaysta.

Yhtyeen muusikoista suurella osalla on monipuolisesti kokemusta juurimusiikin bändeissä eri vivahtein. Alttoviulisti Airi Salmelan tausta on klassisen laulu- ja soitinmusiikin puolella, nyt bändisoiton riemu on vienyt sydämen. Yhtyeen soivan ytimen muodostavat hänen lisäkseen mandoliinin ja stemmalaulun taituri Kimmo Kaunisto, tyylikkään kitaroinnin hallitseva Toni Rukkila sekä rytmiikan ehtymätön ideapankki Timo Tikkamäki.

LENHEETI

Lenheeti on akustinen kokoonpano, joka soittaa musiikillisia tunnelmapaloja omin sovituksin suomalaisilta artisteilta ja yhtyeiltä. Näiden lisäksi settilistan joukossa saattaa kuulua toisinaan myös kokoonpanon laulajan omiakin tekeleitä.
Lenheeti on oiva musiikillinen tunnelmanluoja erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Kokoonpano sai alkunsa keväällä 2023, kun kitaristina ja taustalaulajana toimiva Kimmo Kaunisto pohti, että olisi tarve kokoonpanolle joka soittaa vain hyviä biisejä. Nopeasti mukaan tiensä löysi laulajana toimiva Kirsi Mäntysaari ja pianovirtuoosina ja taustalaulajana toimiva Noora Kykyri. Kaikilla kokoonpanon jäsenillä on vuosien kokemus musiikin parissa.

Nimi Lenheeti juontaa juurensa Keski-Pohjanmaan murresanasta, joka kokoonpanon esittämän musiikin lailla tarkoittaa hyvää mieltä ja rentoa oloa.

TIMANTTINEN DUO

Tämä on se akustinen bändi joka keikoillaan esittääkin ei niitä kaikkein kuluneimpia renkutuksia. Ohjelmistosta löytyykin monen yhden hitin ihmeen aikaansaannoksia ja muitakin unohdettuja helmiä. Duossa operoivat Jarkko Penttinen, laulu ja kitara sekä Kimmo Kaunisto, kitara, laulu ynnä hevosenpotku.

TRIO HEINONEN

Yleisön joukossa valtavaa supsutusta aikaansaava orkesteri joka hyvällä sykkeellä ja ilon kautta vetää naaman hymyyn itse kullakin kuuntelijalla. Sami Heinonen, laulu ja kitara Mikko Essel, basso ja laulu Kimmo Kaunisto, kitara ja laulu.